Cranberry Terschelling BV


Op de parel der wadden, Terschelling, waar al deze Cranberrylekkernijen gemaakt worden van de daar in de duinvalleien van staatsbosbeheer groeiende vruchten, is naast de Cranberryfabriek ook een representatieruimte ingericht.

hoeve.jpg Omdat Terschelling, ook wel het Hawaï van het noorden wordt genoemd, jaarlijks vele duizenden toeristen ontvangt die uitrusten in de vele accommodaties, zoals bijvoorbeeld Juttersrust, een klein vakantieverblijf vlak bij het strand bieden wij deze mensen een kijkje achter de Cranberry schermen.

In de periode 1 mei tot 1 november worden dagelijks om 14.00 uur (ma t/m vrij) presentaties en proeverijen georganiseerd.
De presentatie gaat terug langs de eilander historie en cultuur van Terschelling, over Jutters, zeelui en redders en over het ontstaan van de Cranberry Cultuur.
Vervolgens worden deze woorden in beeld omgezet in een prachtige eilander film.
Na de film wordt op een luchtige, humoristische wijze de producten gepresenteerd.
In de proeverij waarin genipt mag worden aan zowel de sappen als de geestveruimers, kan men genieten van de sfeer, de smaak, de geur.
Kortom gezelligheid troef!

Onze winkel is in deze periode geopend van 10.30-17.00 uur (ma t/m vrij), zaterdag van 10.30-16.00 uur, waar een keur van eilander producten en cadeauverpakkingen op uw wacht.

Voor groepen word een presentaties/proeverijen georganiseerd buiten de normale tijden om. Ook op zaterdag worden op aanvraag deze presentaties en proeverijen georganiseerd.
Voor meer info kunt u ons mailen of bellen. 


 

Get directions
    Show the options

From :  or 

To      :  or